En ursäkt och en toppnyhet från the big boss

Kära Gävleborgare och grannar till vårt kära Pensionat Brändström. Ledningen vill härmed gå ut med en offentligt ursäkt till alla berörda parter som blivit störda av vår receptionist Torstens vilda efterfester som enligt uppgift har ägt rum ett flertal tillfällen i P.B:s eftertraktade lokaler. Vid vissa av dessa tillfällen har ljudnivån varit så hög så att polisen fått in klagomål ändå från Skutskär och det är ju naturligtvis alldeles förkastligt. Men ni ska veta att det är härmed slut på dessa efterfester och det enda som i fortsättningen kan komma att störa de Skutskärsboende är när ledningen själv har sina egna efterfester, något inte den envisaste människan kan sätta stopp för.


Men nu över till något mycket roligare. Som de flesta vet så drev Tröne Finans förut gayspaet Club Raoul i Dubai, en klubb som senare köptes upp av Shejk Mo för alldeles för mycket pengar. Vi har nu fått ett underbart erbjudande av Shejk Mo att anordna Club Raouls gästspel i Sverige. Så någon gång i mitten av september kommer vårt kära P.B. förvandlas till Club Raouls International Gayhappening for World Peace Place. Detta arrangeras för att visa att våra homosexuella vänner därnere i arabien är fred- och snoppälskande varelser som mest av allt vill festa, förinta Israel och snaska kotte, inte klä sig i bomberjackor och spränga amerikaner. Ett utmärkt tillfälle att återigen slå upp portarna efter vår stora renovering.




En arabisk bög som snart kommer till P.B.







På grund av den begränsade storleken på P.B. så rekommenderar jag att ni som mest av allt vara med på denna stora happening snarast bokar sovplats för att inte missa festen. Vi räknar med att det kommer att anlända minst 2 pers ifrån arabien. Jag kan även meddela att Torsten kommer att stå i receptionen och sälja Kobratelefoner och bregottförpackningar, men vill ni ha mer friktion så skit i bregotten.

Detta var allt för denna gång men som alltid uppmanar jag er att titta in titt som tätt för att inte missa de senaste uppdateringarna.


Väl mött på Pensionat Brändström
Yours Truly
// Angus B Karlstone, VD

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: