Sommarn lider mot sitt slut

Sommaren börjar lida mot sitt slut.
Det har varit väldigt dålig uppdatering och service här på bloggen under några månader. Men jag vill härmed försäkra alla oroliga om att Pensionat Brändström i allra högsta grad lever.

Vad som har föranlett denna dåliga uppdatering ska jag nu försöka redogöra för. Vår VD Angus har, som alla stora finansmän ibland måste göra, valt att avskärma sig helt från verkligheten under sommaren. Han har endast haft kontakt med undertecknad via ett hemligt telefonnummer. Angus har tillbringat sommaren i sitt sommarhus, som jag dessvärre heller inte vill avslöja vart det är beläget.

Undertecknad själv har tillbringat sommaren i sommarstället i skogen, vill inte röja min tillflyktsort heller, så det förblir hemligt.

Maxcash har vi överhuvudtaget inte haft någon kontakt med, varken jag eller Angus. Men uppgifter och tips som vi fått från olika håll gör gällande att han har siktats på diverse heta stränder och inneklubbar runt om i Europa. Han har tydligen spenderat sommaren med att ligga i solen och vältra sig och solat sin lekamen.

Men så hände det plötsligt. Angus befann sig igår i Gävle för att inviga nåt tjafs på Cityfesten och bodde givetvis på P.B. En viss oro fanns innan ankomsten till Pensionatet, då vi inte visste hur Torsten har skött det hela. Det visade sig att Torsten har skött det med bravur, så den oron var helt obefogad. Vad som mer överraskande var, att helt plötsligt dök han upp, Maxcash. Solbrun som en övergräddad pepparkaksgubbe och med några extra centimeter runt midjan efter sommarens partajande. Han avslöjade dock inte mycket angående var han har hållit hus. Det enda som kom fram var att han svindlat bort sjusiffriga belopp i huvudlösa börsspekulationer. Antagligen har hans senaste ekonomiska klipp stigit honoom åt huvudet. Han har dock lovat att botgöra för detta och vi kan inte annat än lita på honom. Familjen är ändå familjen.

Nu ska vi försöka hålla bättre ordning på uppdateringarna här i fortsättningen. Vi går nu in höstsäsongen, av hävd det vi brukar kalla för "pensionatsäsongen". Så håll till godo.

//Atomic Janstone, info/webchef

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: