Janstone hemkallad

Efter Klas Manneklints plötsliga avhopp under gårdagen så har ledningen nu kallat hem Atomic Janstone för att ta över positionen som informationschef och webansvarig.

Atomic Janstone har sedan länge varit en viktig kugge bolagets arbete. Han har under de två senaste åren varit förlagd till Dubai där han jobbat med bolagets etablering av ett gayspa. Etableringen har gått mycket bra, så bra att att shejk Mohammed al-Maktoum har fått upp ögonen. Shejk Mo, som han kallas, gav oss ett anbud som vi inte kunde säga nej till och Club Raoul är inte längre i vår ägo. Men det känns mycket inspirerande för oss att store Shejk Mo, som bl a äger delar av DaimlerChrysler och turistattraktionen Madame Tussaud, nu också äger en av våra produkter.

Nåväl, Janstone har gjort ett fantastiskt jobb i Dubai och kommer nu hem till Sverige igen där han återtar sin gamla position som informationschef.

För att inte skapa förvirring så erkänner jag att det är jag själv, Atomic Janstone, som har skrivit alla dessa lovord om mig själv. Men jag är förtjänt av det!

// Atomic Janstone, informationschef, PB

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: