Några ord från the big boss

Vi står inför bråda dagar på P.B. Extremt lågavlönade polacker får jobba tredubbla skift för att allt ska falla på plats inför the grand opening. Och sakta men säkert så kommer vi den allt närmare och vi i styrelsen är fulla av diverse berusningsdrycker och självförtroende, P.B kommer att bli något alldeles extra. Som ni säkert redan har märkt så satsar vi på en unik inredning med t.ex. en bidé som varit i tjänst hos självaste Napoleon och jag kan idag stolt presentera vårt senaste klipp. Vår alldeles utmärkte Maxcash har återigen gjort ett riktigt fynd som kommer att spara pengar och utrymme i pensionatet. Han har kommit över ett parti transsibiriska kvalitets- "sängtolar" (en möbel som är en kombination av en säng och en stol i unik design) som vi kommer att installera senare i veckan.






Sängtolarna erbjuder såväl kvalite som nackspärr.



Jag tänkte även passa på att lite kort presentera medlemmarna i vår styrelse, så att kommande gäster får en chans att se vilka de ädla människorna bakom P.B är.

Angus B. Karlstone, VD
Mannen som startade det hela. Född och uppvuxen i skogarna kring norra Europa som upptäckte att med lite jävlar anamma, extra utrymme och tveksamt lagliga tillvägagångssätt kan man komma långt när han endast 10 år gammal hyrde ut bostäder för ekorrar och fåglar i egenhändigt byggda fågelholkar för humana priser i form av nötter och annat som naturen kan erbjuda. Blev senare övertygad om att detta borde gå att överföra till människor också, inte fågelholkarna då utan liknande entrepenörskap, och bildade efter ett flertal vinstgivande projekt (bl.a. gayspaet i Dubai) CKdG och nu alltså P.B

Maxcash Karlstone, vice VD
Angus högre hand och yngre bror, mannen som närsomhelst och varsomhelst kan lokalisera riktiga fynd och inte sällan gör klipp i miljonklassen. Började sin ekonomiska bana på det egenstartade universitetet Harrvard då han inte kom in på det mer kända Harvard vilket även det visade sig vara ett klipp då många arbetsgivare tog stavningen Harrvard som ett stavfel, för det nyss nämnda Harvard, i Maxcash gedigna CV. Och se där, ännu en gång hade han sparat in stora summor pengar då hans utbildning på Harrvard inte riktigt var lika dyr som den på Harvard.

Atomic Janstone, Informationschef & webansvarig
Angus vänstra hand, kusin och mycket skäggig kollega till bröderna Karlstone. En man med talets gåva som tack vare sin stora förmåga att argumentera och lägga fram sina åsikter och bröderna Karlstones oförmåga att uttala vokaler var den självklara ersättaren till förre informationschefen Klas Mannerklint. Har arbetat med Angus förut då han jobbade på dennes gayspa i Dubai som under Atomics styre kom att bli ett av världens främsta. Var även med och etablerade CKdG samtidigt som han var en av hotellets flitigaste gäster då han alltid övernattade där under sina resor till Gävle.

Detta var alltså P.B s kompetenta styrelse och som vi tidigare sagt så uppmanar vi er att forsätta besöka vår sida för de allra senaste uppdateringarna.


Väl mött på Pensionat Brändström
Yours Truly
//Angus B Karlstone, VD

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: