Sista bitarna faller på plats

Den stora galapremiären av P.B drar allt närmare samtidigt som de sista bitarna börjar falla på plats.

Vi fick oväntade problem med spisen i pensionatets kök och var därför tvungen att specialbeställa en ny sådan. Den anlände idag och är nu installerad. Bilden till här ovanför gestaltar den nya, fräscha spisen. Ouppackad.

Och som herr Karlstone tidigare utlovat så kommer det i badrummet att finnas en klassisk bidé. Bidén är en anläggning för personlig hygien, där en horisontell vattenstråle rengör gentalierna och området kring dem. Bidén används efter toalettbesök och detta medför att förbrukningen av toalettpapper kan sjunka, vilket kan anses vara mindre miljöskadligt. Det finns även ekonomiska aspekter inblandat i detta då toapappret blivit förbannat dyrt.

Och vad det gäller bidén så kan vi meddela att vi kommit över en riktig raritet. Vi lyckades lägga vantarna på en bidé från 1800-talets Frankrike. Maxcash ropade in denna historiska guldklimp på en auktion i Bretagné i förrgår och har nu transporterat hem den till Sverige och Pensionat Brändström.
Enligt uppgift ska den ha tillhört självaste Napoléon Bonaparte under hans sista år mellan 1817-1821. Bidén har alltså "kysst kunglig röv" i fyra år och blir ett trevligt inslag i Pensionat Brändström. Vi har för övrigt låtit Antikrundans möbelexpert, Knut Knutsson, slängt ett öga på bidén och har därmed fått ett äkthetsintyg på att den tillhört Napoleon. Knut värderade också bidén till den ofantliga summan 56.000.000. En bra affär av Maxcash som ropade in den för 67.000. Bra jobbat av Maxcash!

//Atomic Janstone, informationschef

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: