Klargörande

Sedan Pensionat Brändström igår förmiddag fick eget utrymme på webben så ramlar det in säckvis med e-post och det är väldigt många som har frågor. Folk tycks inte förstå vad detta handlar om eller hur det hänger ihop, så därför ska jag försöka klargöra detta i korta drag.

Pensionat Brändström ägs och drivs av bolaget Tröne Finans. För närvarande så är Pensionatet det enda projektet och all krut läggs på det just nu. Fler projekt är på gång och efter försäljningen av Club Raoul i Dubai så har vi fått rätsida på vår ekonomi som under det senaste året har varit relativt ansträngd.

Tröne Finans är ett bolag som grundades 1995 av Angus Karlstone, som också är VD. Bolaget är ett familjeföretag så till vida att alla viktiga positioner i ledningsgruppen samt all äganderätt i dagsläget innehas av avkommor från släkten Stone. Bolagets första projekt var en mycket uppskattad tidning som gavs ut i två år, 1995-96. Efter det har det mestadels handlat om ekonomiskt fiffel på hög internationell nivå. Fram tills år 2006 då vi återgick till mer "hederlig" affärsverksamhet och gav oss in i hotellbranschen. Vårt senaste projekt, Chateau Karlsson de Glaciére, gick inte med den ekonomiska vinning som vi hade hoppats så därför valde vi att slå igen verksamheten där. Nu finns dock storslagna planer inom bolaget och första anhalten är alltså Pensionat Brändström.

Som vice VD hittar vi Maxcash Karlstone, yngre bror till Angus. Och jag själv är kusin med bröderna Karlstone.

Utförligare presentationer av oss i bolaget kommer inom kort.

Så, hoppas att allt blev lite mer konkret för er alla nu. Närmast så har ni chansen att följa utvecklingen av Pensionat Brändström som öppnar inom kort. För att inte riskera att missa något av våra trevliga erbjudanden och mysiga arrangemang så uppmanar jag er att besöka denna blogg dagligen.

//Atomic Janstone, informationschef

Share this post!

Bookmark and Share

0 kommentarer: